SUBOTA, 2020-09-19, 6:13 AM
ZAVEDI ME. UCOZ.COM
Pocetna >POSTANI CLAN< Uloguj se
Welcome, GOST · RSS
Meni
Podmeni
Saveti za uspesno Zavodjenje [9]
Ljubavne izjave [1]
Ljubavne price [0]
Ljubavna pisma [0]
Praznici ljubavi [1]
Ljubav i seks [6]
Ljubavne sms [0]
Lepota i zdarvlje [0]
Internet Magazin
Zavodjenje - Govor tela 
Kako privuci suprotan pol 
Ljubavne izjave 1 
Dan zaljubljenih 
Ljubav ili strast 
Nije lako ni onome ko je raskinuo 
Prvi sastanak 
Magija zavođenja kako pravino zavesti nju-njega 
Ljubav na prvi pogled 
KAKO PRIVUCI ZELJENU OSOBU 
Statistika
 Publisher
Pocetna » Internet magazin » Intrnet magazin » Saveti za uspesno Zavodjenje [ Upisi tekst Besplatno ]

Prvi sastanak

Prvi sastanak je uvek mnogo više stresan i komičan nego što bi trebalo da bude. Rekli ste nešto što inače nikada ne biste, smejali ste se na čudan način, glas vam je bio drugačiji, ruke su se znojile - osećali ste se kao da ste na ispitu. Stvar je u tome što prvi sastanak i jeste svojevrstan ispit - hoćete li proći ili nećete.

Sada, ako ste par, i jedno i drugo seća se sa smeškom na licu kako vam je bilo na prvom sastanku. Ali, šta ako još dotle niste dogurali i upravo vas čeka novi prvi sastanak. Ovoga puta hoćete da sve ispadne kao na filmu. Možda vam ovaj tekst može pomoći u nekim stvarima i doprineti vašem boljem provodu na prvom sastanku!

Slobodno...

  • ... budite ono što jeste - o vašim slabostima, strahovima, problemima i nervozama pričaćete neki drugi put - ali ipak budite prirodni i spontani. Budite slatki i fini kao što to i jeste, priču o tome kako biste i šta biste uradili bivšem ili bivšoj nakratko zaboravite.
  • ... slušajte i povremeno ćutite - neka on/ona bude na sceni, pored vas, a reflektor neka bude usmeren ka toj osobi. Dopustite joj/mu da zasija i da vas omađija. Zaljubite se vi prvi. Svako voli da priča a da ga neko drugi sluša sa pažnjom i upija svaku izgovorenu reč. Potrudite se da učestvujete u razgovoru i klimanjem glave.
  • ... zabavljajte se, uživajte na sastanku. U pitanju je samo sastanak i ništa više, ne visi vam život o koncu niti ćete pasti u depresiju ako vam "ne uspe".

Ni slučajno nemojte...

  • ... da se pretvarate, femkate, prenemažete, glumite i ko zna šta još. Nećete dugo moći da budete nešto što niste i kad tad ćete biti razotkriveni, i šta onda? Ko se drugoj strani svideo - vaša uloga ili vi? Ta nedoumica vam nije potrebna. Ako on, recimo, puši a vama je muka od dima, to i recite, ili, ako ste vi vegeterijanac a sastanak je u restoranu gde je meso jedino na meniju, ne trpite i ne mučite se. Odmah na početku kažite šta vam smeta a šta ne.
  • ... da formirate vaše mišljenje nakon nekoliko minuta provedenih na sastanku. Dajte mu/joj šansu, koliko ste vi nervozni, toliko je i on(a). Možda je to ljubav vašeg života a niste joj dali priliku da se pokaže. Pre nego što mu/joj okrenete leđa, izađite bar još jednom.
  • ... da ostavite stvari da vise u vazduhu - ako vam je bilo prijatno, recite da ste uživali i možete ga/je poljubiti u obraz. Ali isto to učiniti nekome koga ne želite da vidite je užasno. Natovarićete na sebe obaveze i pozive, a njemu/njoj neće biti ništa jasno, zašto se ne javljate, a sa druge strane biće vam i mučno. Ako vam se ne dopada kako je sve prošlo, budite fini i recite "baš si fina osoba, drago mi je što smo se bolje upoznali, a sad laku noć, žurim na autobus" itd. Ne dajte lažne nade jer ih ni vi ne biste lako podneli.

Nekima je prvi sastanak ujedno i poslednji, nekima početak divne romanse. Nikada se ne zna šta se sa vama dvoma može dogoditi, ali ne žurite i ne preskačite neke korake. Lagano i sigurno započnite ili okončajte vaš prvi sastanak i "sve će biti u redu" (ma koliko mrsko ova fraza ponekad može da zvuči).

Kategorija: Saveti za uspesno Zavodjenje | Dodao: zavedime (2010-02-10)
Procitano: 7835 | Tags: prvi sastanak, strah, veza, sudar, prvi, pocetak, sastanak | Rating: 2.6/7
Svi komentari: 0
Only registered users can add comments.
[ Postani clan | Login ]
Copyright zavedime.ucoz.com © 2020
Ulogujte se


Pretrazi sajt
Make a free website with uCoz