SUBOTA, 2020-09-19, 5:43 AM
ZAVEDI ME. UCOZ.COM
Pocetna >POSTANI CLAN< Uloguj se
Welcome, GOST · RSS
Meni
Podmeni
Saveti za uspesno Zavodjenje [9]
Ljubavne izjave [1]
Ljubavne price [0]
Ljubavna pisma [0]
Praznici ljubavi [1]
Ljubav i seks [6]
Ljubavne sms [0]
Lepota i zdarvlje [0]
Internet Magazin
Prvi sastanak 
Magija zavođenja kako pravino zavesti nju-njega 
Nije lako ni onome ko je raskinuo 
Neke od tajni uspesnog muvanja 
Zašto ste još uvek sami? 
Prosidba savet+ 
Ljubav na prvi pogled 
Dan zaljubljenih 
Koje su ženske osobine seksi? 
Ljubav ili strast 
Statistika
 Publisher
Pocetna » Internet magazin » Intrnet magazin » Saveti za uspesno Zavodjenje [ Upisi tekst Besplatno ]

Ljubav na prvi pogled

Većina muškaraca jednostavno ne može da primeti razliku između "ljubavi na prvi pogled" i uzbuđenja pri skeniranju devojke i zamisli sebe pored nje. Oni mogu tvrditi da je vole od prvog trenutka i da su prosto zaljubljeni u nju, ali to što oni osećaju nije sigurno ljubav na prvi pogled.

Zašto bi onda reagovali kao razjareni bikovi kada je devojka pred njima oskudno obučena i mislili da je ona prava, a već kad bi obukla nešto više, "to" bi ih onda prolazilo. Da li žene mogu da odrede šta je ili nije ljubav na prvi pogled, i da li je to samo mit?

Da je sve kao u filmu, svi bismo viđali ljude na ulici kojima se kosa vijori u usporenom ritmu, svi bi plutali umesto hodali, i kada bi nam se pogledi susreli, prostrelile bi nas Amorove strelice.

Sudarali bismo se na svim ćoškovima, slučajno bismo zamenili kese koje smo nosili u rukama i onda bi se eto, sudbina umešala i upoznala nas sa osobom sa kojom ćemo provesti ceo život.

E, kad otvorimo oči, vidimo da je "ljubav na prvi pogled" pravdana slabim osvetljenjem u klubu, dobroj šminki i određenom raspoloženju. Postoje slučajevi koji ovo negiraju i, naravno, da ima onih koji su se ugledali, zaljubili i ostali zajedno i nakon te večeri.

Ljubav na prvi pogled je najčešće samo sinonim za neke izraze koje ljudi baš i ne mogu olako prevaliti preko jezika zbog raznoraznih predrasuda i "sramote". Moglo bi se reći da je jednaka fizičkoj privlačnosti, seksualnoj fantaziji na prvi pogled, skupu očekivanja, nadanja i maštanja. Lakše je reći da je tu neka ljubav umešala prste, ali, u pitanju je čista hemija.

Šta je u tome loše? Priznajte sebi šta vas je u stvari privuklo nekoj osobi, a onda i drugima. Malo je naivno pričati drugima a lagati sebe da vam se ljubav na prvi pogled desila nekoliko puta u životu. Većina vas neće shvatiti ozbiljno i misliće da niste upoznali pravu ljubav kada je možete vezivati za svakojake ljude koje prvi put srećete.

Ali, da bude sve veselo, lepo je misliti da negde postoje današnji Keri Grant i Debora Ker, koji ne moraju ni reč da progovore a da sa prvim pogledom upućenim jedno drugome znaju da je to to. Ipak se filmovi snimaju prema pričama iz stvarnog života, koji je mnogo zanimljiviji od filmskog.

Kategorija: Saveti za uspesno Zavodjenje | Dodao: zavedime (2010-02-10)
Procitano: 3768 | Tags: veza, stvarnost, ljubav, Ljubav na prvi pogled, mit, pogled | Rating: 0.0/0
Svi komentari: 0
Only registered users can add comments.
[ Postani clan | Login ]
Copyright zavedime.ucoz.com © 2020
Ulogujte se


Pretrazi sajt
Make a free website with uCoz