SUBOTA, 2020-09-19, 6:14 AM
ZAVEDI ME. UCOZ.COM
Pocetna >POSTANI CLAN< Uloguj se
Welcome, GOST · RSS
Meni
Podmeni
Saveti za uspesno Zavodjenje [9]
Ljubavne izjave [1]
Ljubavne price [0]
Ljubavna pisma [0]
Praznici ljubavi [1]
Ljubav i seks [6]
Ljubavne sms [0]
Lepota i zdarvlje [0]
Internet Magazin
Koje su ženske osobine seksi? 
Zašto ste još uvek sami? 
Znaci odbijanja (za njega i za nju) 
Nije lako ni onome ko je raskinuo 
Dan zaljubljenih 
Prvi sastanak 
Ljubav na prvi pogled 
Formula uspesne veze 
Neke od tajni uspesnog muvanja 
Magija zavođenja kako pravino zavesti nju-njega 
Statistika
 Publisher
Pocetna » Internet magazin » Intrnet magazin » Ljubav i seks [ Upisi tekst Besplatno ]

Koje su ženske osobine seksi?

Muškarci na ženama vole različite fizičke atribute i to je ono što ih na prvi pogled privlači. Međutim, nakon što dobro odmere ženu od glave do pete, jači pol počinje da zapaža i njene karakterne osobine. Kako su pokazala brojna istraživanja, muškarci na nežnijem polu vole lep osmeh, zavodljiv pogled, ali i pamet.

Osmeh

Brojna istraživanja pokazala su da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmeh. Oni smatraju da osmehom žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena. Osmeh je uvek seksi!

Zna da sluša

Žena koja pažljivo sluša svoga sagovornika i više je nego privlačna. Jedno australijsko istraživanje pokazalo je da mnogi muškarci upravo to primećuju na ženi.

- Neopisivo je seksi kada imaš utisak da je sva njena pažnja usmerena prema tebi - rekao je jedan od ispitanika.

Smisao za humor

Svako voli kada ga neko oraspoloži i nasmeje, pa tako i muškarci. Upravo zato njima su privlačne žene koje imaju smisao za humor. Takve žene znaju da ih opuste i nasmeju, a to je preduslov za seksi raspoloženje.

Šala na sopstveni račun

- Nema ništa ružnije od žene koja ne zna da se šali i na sopstveni račun i koja sve shvata lično - rekao je jedan od ispitanika u nedavno sprovedenom britanskom istraživanju. Kad se žena šali na sopstveni račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, ali ni prema muškom rodu.

Pogled

Mnogi muškarci smatraju da žena najbolje zavodi pogledom. Ima onih koji vole tajanstveni ženski pogled, dok druge privlači plahi i stidljivi pogled. To je pokret koji ne može da se glumi i najprivlačniji pogled je onaj koji odražava pravu ženinu ličnost.

Pamet

Većina muškaraca želi kraj sebe pametnu ženu. Iako neki tvrde drugačije, pamet je izuzetno seksi osobina. Pamet je ta koja omogućava ženi da bude zanimljiva, intrigantna, relevantna sagovornica, ali i maštovita u krevetu.

Pristojno ponašanje

Žena, kako su rekli studenti jednog američkog univerziteta, ne mora da bude svetica, ali mora da se ponaša pristojno. Muškarcima nisu privlačne žene koje su preglasne i nametljive.

- To je prva stvar koju uočavam na ženi. Ako nije pristojna, ja nestajem - rekao je jedan od studenata koji je učestvovao u istraživanju.


Kategorija: Ljubav i seks | Dodao: zavedime (2010-02-27)
Procitano: 3325 | Rating: 5.0/1
Svi komentari: 0
Only registered users can add comments.
[ Postani clan | Login ]
Copyright zavedime.ucoz.com © 2020
Ulogujte se


Pretrazi sajt
Make a free website with uCoz