SUBOTA, 2020-09-19, 6:01 AM
ZAVEDI ME. UCOZ.COM
Pocetna >POSTANI CLAN< Uloguj se
Welcome, GOST · RSS
Meni
Podmeni
Saveti za uspesno Zavodjenje [9]
Ljubavne izjave [1]
Ljubavne price [0]
Ljubavna pisma [0]
Praznici ljubavi [1]
Ljubav i seks [6]
Ljubavne sms [0]
Lepota i zdarvlje [0]
Internet Magazin
Ljubav na prvi pogled 
Prosidba savet+ 
Nije lako ni onome ko je raskinuo 
Formula uspesne veze 
Magija zavođenja kako pravino zavesti nju-njega 
Znaci odbijanja (za njega i za nju) 
Zašto ste još uvek sami? 
Prvi sastanak 
Ljubavne izjave 1 
Neke od tajni uspesnog muvanja 
Statistika
 Publisher
Pocetna » Internet magazin » Intrnet magazin » Saveti za uspesno Zavodjenje [ Upisi tekst Besplatno ]

Prosidba savet+

Prosidba je običaj koji se zadržao i u modernim vremenima. Naravno, više nema dugačke povorke prosaca, razgovora sa roditeljima i rodbinom, ugovaranja "razmene dobara", ali i dalje postoji ono glavno - pitanje. Kako pitati devojku (u zemlji Srbiji ređe dečka) da se uda za vas? Znamo, sigurno želite da je iznenadite, da čujete jedno prodorno "da" i da na kraju imate jednu divnu priču za unuke. Samo pitanje i okruženje prepuštamo vašoj originalnosti, ali moramo da vas upozorimo na eventualne neprijatnosti.

  • Ne žurite sa pitanjem

Upoznali ste devojku za kojom ste potpuno poludeli i odmah vam pada na pamet da je što pre uhvatite i proglasite svojom. Oprez! Nemojte raditi ništa nepromišljeno. Nije mudro prositi devojku dok je još niste sasvim upoznali, prošli sa njom kroz sve izazove ljubavne veze, proživeli svako njeno raspoloženje i - što je najvažnije - dobili od nje nedvosmislene signale da je spremna da se obaveže na život sa vama. U ovom trenutku prosidba bi je najverovatnije preplašila ili rezultirala jednim prodornim "ne" (eventualno - "još uvek ne").

  • Ne polazite od sebe

Planiranje odgovarajuće situacije i trenutka kada ćete postaviti pitanje nema mnogo veze sa vašim željama. Treba da iznenadite i obradujete osobu koju prosite, a ne da sebi napravite predstavu. Kako se kontrasti privlače, vi i vaša draga možete imati sasvim različit ukus i želje. Ako ste vi galamdžija, a vaša izabranica povučena, nemojte je prositi pred velikim brojem ljudi. Ona će se koncentrisati na činjenicu da je svi gledaju, a ne na vas i na prsten koji joj dajete. Ukoliko niste sigurni šta bi ona volela, vratite se na prethodni savet - trebalo bi da bolje upoznate osobu koju želite za ženu.

Ako se današnji saveti nisu odnosili na vaš tip veze, čitajte nas i narednog dana, jer će vam sutrašnji saveti možda biti dragoceniji.

Kategorija: Saveti za uspesno Zavodjenje | Dodao: zavedime (2010-02-10)
Procitano: 2641 | Tags: veza, uspeh, savet, prosidba, brak | Rating: 0.0/0
Svi komentari: 0
Only registered users can add comments.
[ Postani clan | Login ]
Copyright zavedime.ucoz.com © 2020
Ulogujte se


Pretrazi sajt
Make a free website with uCoz