PONEDELJAK, 2018-11-19, 10:14 AM
ZAVEDI ME. UCOZ.COM
Pocetna >POSTANI CLAN< Uloguj se
Welcome, GOST · RSS
Meni
Podmeni
Saveti za uspesno Zavodjenje [9]
Ljubavne izjave [1]
Ljubavne price [0]
Ljubavna pisma [0]
Praznici ljubavi [1]
Ljubav i seks [6]
Ljubavne sms [0]
Lepota i zdarvlje [0]
Internet Magazin
Prvi sastanak 
Zašto ste još uvek sami? 
Ljubav na prvi pogled 
Kako privuci suprotan pol 
KAKO PRIVUCI ZELJENU OSOBU 
Neke od tajni uspesnog muvanja 
Formula uspesne veze 
Koje su ženske osobine seksi? 
Ljubav ili strast 
Ljubavne izjave 1 
Statistika
 Publisher
Pocetna » Internet magazin » Intrnet magazin » Saveti za uspesno Zavodjenje [ Upisi tekst Besplatno ]

Prosidba savet+

Prosidba je običaj koji se zadržao i u modernim vremenima. Naravno, više nema dugačke povorke prosaca, razgovora sa roditeljima i rodbinom, ugovaranja "razmene dobara", ali i dalje postoji ono glavno - pitanje. Kako pitati devojku (u zemlji Srbiji ređe dečka) da se uda za vas? Znamo, sigurno želite da je iznenadite, da čujete jedno prodorno "da" i da na kraju imate jednu divnu priču za unuke. Samo pitanje i okruženje prepuštamo vašoj originalnosti, ali moramo da vas upozorimo na eventualne neprijatnosti.

  • Ne žurite sa pitanjem

Upoznali ste devojku za kojom ste potpuno poludeli i odmah vam pada na pamet da je što pre uhvatite i proglasite svojom. Oprez! Nemojte raditi ništa nepromišljeno. Nije mudro prositi devojku dok je još niste sasvim upoznali, prošli sa njom kroz sve izazove ljubavne veze, proživeli svako njeno raspoloženje i - što je najvažnije - dobili od nje nedvosmislene signale da je spremna da se obaveže na život sa vama. U ovom trenutku prosidba bi je najverovatnije preplašila ili rezultirala jednim prodornim "ne" (eventualno - "još uvek ne").

  • Ne polazite od sebe

Planiranje odgovarajuće situacije i trenutka kada ćete postaviti pitanje nema mnogo veze sa vašim željama. Treba da iznenadite i obradujete osobu koju prosite, a ne da sebi napravite predstavu. Kako se kontrasti privlače, vi i vaša draga možete imati sasvim različit ukus i želje. Ako ste vi galamdžija, a vaša izabranica povučena, nemojte je prositi pred velikim brojem ljudi. Ona će se koncentrisati na činjenicu da je svi gledaju, a ne na vas i na prsten koji joj dajete. Ukoliko niste sigurni šta bi ona volela, vratite se na prethodni savet - trebalo bi da bolje upoznate osobu koju želite za ženu.

Ako se današnji saveti nisu odnosili na vaš tip veze, čitajte nas i narednog dana, jer će vam sutrašnji saveti možda biti dragoceniji.

Kategorija: Saveti za uspesno Zavodjenje | Dodao: zavedime (2010-02-10)
Procitano: 2331 | Tags: veza, uspeh, savet, prosidba, brak | Rating: 0.0/0
Svi komentari: 0
Only registered users can add comments.
[ Postani clan | Login ]
Copyright zavedime.ucoz.com © 2018
Ulogujte se


Pretrazi sajt
Make a free website with uCoz